Strategie

Focus

Communiceren is niet moeilijk. Iedereen doet het, iedere dag. Voor bedrijven en instellingen blijft het echter een uitdaging om de gewenste doelstellingen te bereiken.
In veel gevallen biedt een (nieuw) communicatiebureau uitkomst. Een verschuiving van de focus kan heel interessant zijn. Wanneer de focus strategisch wordt verlegd naar nieuwe doelgroepen en bijbehorende media, komen resultaten binnen handbereik. 
Go interact is uw strategische partner in marketing-communicatieadvies. In samenspraak met de opdrachtgever verzorgen wij integrale strategische communicatieplannen en voeren deze uit.

Als basis is een goede bedrijfsstrategie van het grootste belang! Zonder een solide basis kan je geen communicatieplan maken. Je wilt immers resultaat. Dan moet je ook weten wat de koers is van je bedrijf, en tegen het licht houden of het nog wel de juiste koers is.
De markt veranderd continue. Soms moet je van de gebaande paden af om bij het doel te komen. Of misschien is het doel ook veranderd in de loop der jaren.