Over ons

Go interact

Go interact is breed inzetbaar voor uiteenlopende diensten/oplossingen op het gebied van marketingcommunicatie en bestaat sinds 2001. Kwaliteit staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst bij ieder project waar we aan beginnen. Of het nu gaat om een nieuwe website, advertentie, relatieblad, magazine of om een beleidsplan voor de aanpak van communicatie. We werken met korte lijnen en houden daardoor grote controle op alle projecten. Onze werkgebied is geheel Zeeland en Brabant. Maar ook bedrijven van buiten de regio weten ons te vinden.

Missie

De merkwaarde,  naamsbekendheid en (markt)positie van onze opdrachtgevers versterken door de inzet van strategische communicatieplannen en –middelen. 

Visie

Communicatie is geen doel, maar een middel dat strategisch dient te worden ingezet om doelen te bereiken. Om gestelde doelen te bereiken denken wij niet vanuit media, maar vanuit doelstellingen en doelgroepen. Onze werkwijze is inspirerend, doelmatig en efficiënt. Op deze wijze werken wij aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn overheden, MKB en instellingen uit de not-for-profit sector.

Onze service is volledig. Wij stellen de plannen op, creëren de middelen en zorgen voor de publicatie en verspreiding ervan.

 

Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Zeeland, Marketingbureau, reclamebureau, marketing, communicatiebureau, communicatie, online, social media, design, strategie

Partners

Go interact werkt regelmatig samen anderen op het gebied van strategie, drukwerk, webapplicaties, fotografie, teksten, SEO & SEA.

Samenwerken is vaak de sleutel tot succes. Go interact bewijst het bij elk project opnieuw. Vanuit ons kantoor in Goes weten wij de beste teams samen te stellen die voor onze klanten aan de slag gaan. De beste specialisten in uiteenlopende disciplines maken deel uit van ons vaste netwerk. Afhankelijk van de specifieke wensen van de klant, bepalen we welke inzet nodig is voor de beste oplossing. Samenwerken betekent ook kennisdelen meer partijen betekent simpelweg meer kennis, zo eenvoudig is het!