Online

Website

Meer dan een visitekaartje

Soms is een website voornamelijk een digitaal visitekaartje. Soms ook voldoende, maar vaak een gemiste kans. Haal méér uit uw website door gebruik te maken van nieuwe technieken. Uw site is een ideale plek voor interactie met uw klanten en prospects. Ga er daarom zorgvuldig mee om.

Website bouwen

Wilt u weten hoe u van uw website een krachtig platform maakt met een hoge vindbaarheid in plaats van alleen maar een visitekaartje? Neem dan eens contact met ons op.

Doelstellingen

Heel vaak is de vraag om een nieuwe website in feite onderdeel van een grotere vraag. Misschien is er sprake van een fusie, een nieuwe strategie of een nieuw product. Wat betekent dat voor uw doelstellingen? En hoe kan de nieuwe site daaraan bijdragen?

Samenwerken

Als het doel van de nieuwe website helder is geformuleerd gaan we daarmee voor u aan de slag. Go interact beschikt over een sterk netwerk dat gewend is samen te werken op het gebied van vormgeving, content en techniek.

Social Media

"We moeten iets met social media... of niet"

Nu steeds vaker blijkt hoe effectief de inzet van social media kan zijn, voelen bedrijven de druk toenemen om er zelf ook gebruik van te maken. Bedrijven zonder ervaring op Twitter, Facebook of LinkedIn doen er goed aan om daar verandering in te brengen. De vaststelling dat er "iets" moet gebeuren is een prima begin.

Maar voor een succesvolle strategie voor social media is meer nodig dan dat. Maak gebruik van de social mediakanalen die uw doelgroep gebruikt.

Ondersteuning op maat

Go interact heeft veel ervaring met social media. Heeft u nog geen enkele ervaring op dat vlak? Dan helpen we u graag op weg. We onderzoeken welke social media het beste passen bij uw doelgroep en doelstelling en begeleiden u bij een effectieve inzet.
Bent u op zoek naar ondersteuning van een campagne en wilt u daarvoor uw bestaande social media inzetten? Ook dan zijn wij u graag van dienst met puntige content. Neem contact met ons op.

SEO

Search Engine Optimization

Als u gevonden wilt worden in Google dan moet uw website aan een aantal eisen voldoen. Wij helpen u graag om te zorgen dat u optimaal scoort op de pageranking die bepaalt hoe hoog uw website eindigt in de zoekresultaten. We analyseren uw huidige website en stellen samen met u vast op welke onderdelen verbetering mogelijk is. Vindbaarheid is zowel afhankelijk van de content op uw site als van de achterliggende techniek.

Search Engine Advertising

Een andere manier om het bereik van uw website te vergroten is door gebruik te maken van een dienst als Google AdWords. Zodra iemand zoekt op het door u gekozen zoekwoord verschijnt dan uw advertentietekst. Deze manier van adverteren kan zeer effectief zijn, met name bij de promotie van events.

Go interact ondersteunt en adviseert graag bij de inzet van zoekmachinemarketing. Vraag naar de mogelijkheden!