Een selectie van ons werk

Blog categories

TERUG
jan 9, 2018 |
Algemeen, Online, Offline, Strategie,  |
Roland |

Twinnovate: Concept realisation at its best

Twinnovate is betrokken en ondersteunt verschillende onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's van andere start-uptechnologieën, zoals voorbehandeling van biomassa en nieuwe gewassen voor het doel van biomassa.

Voor Twinnovate in Bergen op Zoom wordt ik ingehuurd als Marketing Manager. Ik heb voor hun het logo ontwikkeld en de huisstijl verder doorgevoerd, vernieuwde website verzorgd en promotiemateriaal zoals folder en rollupbanners. Bij Twinnovate werk ik intern binnen het bedrijf. De lijnen zijn kort en het contact met andere collega's is erg waardevol om samen tot een goed resultaat te komen. De komende tijd zal ik de communicatie en marketing verder verzorgen voor de verschillende projecten binnen het bedrijf.

Voeg een beoordeling toe voor deze reactie