Een selectie van ons werk

Blog categories

TERUG
sep 22, 2017 |
Offline,  |
Roland |

Culinair genieten in hartje Goes

Restaurant het Binnenhof is gesitueerd in het “oude” Goes. Voor 80 jaar heeft het de functie Café gehad waarna dit pand is omgetoverd tot een prachtig restaurant.

 


Geniet van de huiselijke sfeer en prachtige gerechten. U kunt hier ook zakelijk terecht, dit mede door de verschillende ruimtes die het restaurant heeft, waardoor u apart kunt zitten en tegelijkertijd kunt genieten van de heerlijke gerechten die Arjan in zijn keuken met alle aandacht bereidt.
De vis komt vers binnen vanuit de Vismijn Colijnsplaat en vlees en groente haalt Arjan zelf op zodat hij alleen het beste meeneemt, ijs wordt zelf gedraaid en ook de bonbons komen uit eigen patisserie, kortom een eerlijke en verse keuken.


Go interact heeft voor Restaurant het Binnenhof de website verzorgt en hun logo gemoderniseerd.

www.restauranthetbinnenhof.nl

Voeg een beoordeling toe voor deze reactie